Το ΠΑΔΑ σε εκδήλωση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Το ΠΑΔΑ σε εκδήλωση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Aπό αριστερά ο πρόεδρος του Τμήματος Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας του Παν. Δυτ. Αττικής, Απόστολος Παπαποστόλου, ο Πρύτανης Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Παναγιώτης Καλδής, ο ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης, ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ερευνών, Πέτρος Καλαντώνης και ο Αντιπρύτανης Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Ιωάννης Καλδέλλης

 

Σε εκδήλωση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με θέμα: «Τέχνη, Πολιτική και Κοινωνία: Όταν οι Καλλιτέχνες Αλλάζουν τον Κόσμο. Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον» παραβρέθηκαν οι πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη.
Η συγκεκριμένη εκδήλωση εντάσσεται σε ένα ευρύτερο όραμα για την ανάδειξη της δυναμικής των καλλιτεχνών για κοινωνική και πολιτική αλλαγή και για ένα καλύτερο αύριο εν τω μέσω των αυξανόμενων διεκδικήσεων του πολιτισμού στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια πολιτική ατζέντα.
Στόχος της ημερίδας ήταν να αναδειχθούν παραδείγματα καλλιτεχνών, έργων τέχνης, πολιτικών και καλών πρακτικών που θα μπορούσαν να ενισχύσουν και να εμπνεύσουν την δυναμική των καλλιτεχνών του σήμερα για την πολιτισμική αφύπνιση της κοινωνίας του αύριο μέσα από την τέχνη.

Την αφίσα και το λογότυπο της εκδήλωσης φιλοτέχνησε ο εκπαιδευτικός του Τμήματος Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας του ΠΑΔΑ, Μάνου Πρόδρομος.