Πρωτόκολλο συνεργασίας του ΠΑΔΑ με το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Πρωτόκολλο συνεργασίας του ΠΑΔΑ με το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Από αριστερά ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, καθηγητής Παναγιώτης Καλδής, ο Διευθυντής της πολιτιστικής εταιρείας “CherryTree production &creation”, Νικόλαος Κερασίδης και η Γενική Διευθύντρια του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, Μεταξία Τσιταρβή.

Πρωτόκολλο συνεργασίας με το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης υπέγραψε το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, στο πλαίσιο της αφηγηματικής έκθεσης animation (κινούμενη εικόνα) “Καλικάντζαροι” του επ. καθηγητή του Πανεπιστημίου, Σπύρου Σιάκα.
Το πρωτόκολλο υπογράφηκε από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου, καθηγητή Παναγιώτη Καλδή, την Μεταξία Τσιταρβή, Γενική Διευθύντρια του ΙΜΚ και τον Νικόλαο Κερασίδη, Διευθυντή της πολιτιστικής εταιρείας “CherryTree production & creation”.
Η ανάπτυξη κοινών δράσεων επικεντρώνεται στα θεματικά πεδία του Τμήματος Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου, το οποίο εκπροσωπείται στο παρόν πρωτόκολλο συνεργασίας από τον αναπληρωτή καθηγητή, Απόστολο Παπαποστόλου, την αναπληρώτρια καθηγήτρια, Ελένη Μούρη και τον επίκουρο καθηγητή, Σπύρο Σιάκα.
Μετά τη σύναψη της υπογραφής ακολούθησε μια μικρή παρουσίαση της ιστορίας της μεγάλου μήκους ταινίας animation «Καλικάντζαροι» με συνδυασμό προφορικής αφήγησης εικαστικών έργων και ταινιών animation μικρού μήκους του Σπύρου Σιάκα.

Το trailer της ταινίας “Καλικάντζαροι”:
https://www.youtube.com/watch?v=3bNP6KX-XMs&feature=emb_logo