Τελετή Ορκωμοσίας Τμήματος, Σεπτέμβριος 2024

Τελετή Ορκωμοσίας Τμήματος, Σεπτέμβριος 2024

Ειδικότερα για τους αποφοίτους του πρώην Τμήματος Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών καθώς και για τους απόφοιτους του Τμήματος Γραφιστικής & Οπτικής Επικοινωνίας με κατεύθυνση Τεχνολογία Γραφικών Τεχνών, η διαδικασία θα διεξαχθεί από 10:00π.μ. έως 10:45π.μ., ενώ για τους αποφοίτους του πρώην Τμήματος Γραφιστικής καθώς και για τους απόφοιτους του Τμήματος Γραφιστικής & Οπτικής Επικοινωνίας με κατεύθυνση Γραφιστική, η διαδικασία θα διεξαχθεί από τις 10:50π.μ. έως 12:30μ.μ.

Σε κάθε περίπτωση, η προσέλευσή σας θα πρέπει να γίνει 20 λεπτά πριν την έναρξη της τελετής, στο Συνεδριακό κέντρο.

Για λόγους διασφάλισης προσωπικών δεδομένων δεν γίνεται αναφορά στα ονόματα των προπτυχιακών φοιτητών που θα λάβουν μέρος. Οι ενδιαφερόμενοι θα αναγνωρίζονται με βάση τον Αριθμό Μητρώου τους  στην  Κατάσταση Πτυχιούχων (Θα αναρτηθεί μέσα στον Αύγουστο) που θα παραβρεθούν στις 20/09/2024 . Τυχόν νέες αιτήσεις ορκωμοσίας (μέχρι 09/08/2024), θα εξεταστούν σε επόμενη φάση.

*Για τους αποφοίτους των ΠΜΣ του Τμήματος και ειδικότερα “Ευφυής Συσκευασία. Νέες Τεχνολογίες και Μάρκετινγκ”, η διαδικασία θα διεξαχθεί από 12:40μ.μ. έως 13:30μ.μ., ενώ για τους αποφοίτους του «ANIMATION (Δισδιάστατο και Τρισδιάστατο Κινούμενο Σχέδιο)», η διαδικασία θα διεξαχθεί από τις 13:40μ.μ. έως 14:30μ.μ

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας στην κατά το δυνατό καλύτερη διεξαγωγή της Tελετής.