Τελετή Ορκωμοσίας Τμήματος Απρίλιος 2024

Τελετή Ορκωμοσίας Τμήματος Απρίλιος 2024

Σας ενημερώνουμε ότι η Τελετή ορκωμοσίας του Τμήματος θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με τις οδηγίες του Τμήματος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου μας, την Παρασκευή  05-04-2024 στο Συνεδριακό κέντρο της Πανεπιστημιούπολης του Άλσους Αιγάλεω. 

Ειδικότερα για τους αποφοίτους του πρώην Τμήματος Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών καθώς και για τους απόφοιτους του Τμήματος Γραφιστικής & Οπτικής Επικοινωνίας με κατεύθυνση Τεχνολογία Γραφικών Τεχνών, η διαδικασία θα διεξαχθεί από 14:00μ.μ. έως 14:30μ.μ., ενώ για τους αποφοίτους του πρώην Τμήματος Γραφιστικής καθώς και για τους απόφοιτους του Τμήματος Γραφιστικής & Οπτικής Επικοινωνίας με κατεύθυνση Γραφιστική, η διαδικασία θα διεξαχθεί από τις 14:30π.μ. έως 15:30μ.μ.

Σε κάθε περίπτωση, η προσέλευσή σας θα πρέπει να γίνει 20 λεπτά πριν την έναρξη της τελετής, στο Συνεδριακό κέντρο.

Για λόγους διασφάλισης προσωπικών δεδομένων δεν γίνεται αναφορά στα ονόματα των προπτυχιακών φοιτητών που θα λάβουν μέρος. Οι ενδιαφερόμενοι θα αναγνωρίζονται με βάση τον Αριθμό Μητρώου τους  στην  Κατάσταση Πτυχιούχων που θα παραβρεθούν στις 05/04/2024 . Τυχόν νέες αιτήσεις ορκωμοσίας (μέχρι 15/3/2024), θα εξεταστούν σε επόμενη φάση.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας στην κατά το δυνατό καλύτερη διεξαγωγή της Tελετής.