Εναρξη Μαθημάτων Χειμερινού Εξαμήνου 2022-23

Εναρξη Μαθημάτων Χειμερινού Εξαμήνου 2022-23

Ανακοινώνεται ότι τα μαθήματα του χειμ. Εξαμ ακαδ. έτους 2022-23, ξεκινάνε την Δευτέρα 10/10/2022.

Το Ωρολόγιο πρόγραμμα έχει ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος (https://gd.uniwa.gr/orologio-programma/).

Οι δηλώσεις μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο ακαδ. έτους 2022-2023 θα γίνουν μέσω του Web  από τη σελίδα https://sso.uniwa.gr/.

Οι ημερομηνίες έναρξης και λήξης των δηλώσεων θα ανακοινωθούν σύντομα στην ιστοσελίδα του Τμήματος.

Οι δηλώσεις είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ (ανεξάρτητες από την εγγραφή στο eclass) για την παρακολούθηση των μαθημάτων και εργαστηρίων καθώς θα γίνεται διασταύρωση στοιχείων από τους καθηγητές.

Οι δηλώσεις των πρωτοετών φοιτητών θα πραγματοποιηθούν από την Γραμματεία.

Μετά την επιτυχή δήλωση μαθημάτων, οι φοιτητές μπορούν να  δηλώσουν και τα αντίστοιχα συγγράμματα  στον Εύδοξο στην ιστοσελίδα  http://eudoxus.gr.

Τα e-class των μαθημάτων μπορείτε να τα βρείτε στο πρόγραμμα σπουδών σε αυτόν τον σύνδεσμο  https://gd.uniwa.gr/courses/programma-spoydon/ , επιλέγοντας το ανάλογο μάθημα

Σημείωση: Τονίζεται ότι η επιτυχής ηλεκτρονική δήλωση των μαθημάτων στις προβλεπόμενες προθεσμίες είναι ευθύνη των ίδιων των φοιτητών. Σε καμία περίπτωση η Γραμματεία δεν θα δηλώνει εκπρόθεσμα μαθήματα μετά από αίτημα των φοιτητών.

Κατόπιν αυτού όλοι οι φοιτητές οφείλουν να εκτυπώνουν τη δήλωση μαθημάτων τους, μετά το στάδιο της επαλήθευσης για αποφυγή προβλημάτων και απόδειξη έγκυρης δήλωσης.
Εφιστάται η προσοχή στους φοιτητές ότι δεν είναι δυνατή η παρακολούθηση μαθημάτων και εργαστηρίων καθώς και η συμμετοχή σε εξετάσεις εάν δεν έχουν δηλωθεί στο φοιτητολόγιο (https://sso.uniwa.gr/ ), όπως αναφέρεται στον οδηγό σπουδών.