Ορκωμοσία Αποφοίτων 2019

Ορκωμοσία Αποφοίτων 2019

Απόφοιτοι κατεύθυνσης Γραφιστικής

Απόφοιτοι κατεύθυνσης Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών

Απόφοιτοι Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών

Σε εορταστικό κλίμα, σε ένα κατάμεστο κεντρικό αμφιθέατρο πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 οι τελετές ορκωμοσίας των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών του Τμήματος Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας, με συναισθήματα συγκίνησης και χαράς για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.
Τους χαιρετισμούς και την απονομή των πτυχίων διενήργησαν ο Πρόεδρος του  Τμήματος  κ. Απόστολος Παπαποστόλου, ο Αναπληρωτής διευθυντής του Τομέα Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών κ. Αναστάσιος Πολίτης, και ο Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος “Ευφυής Συσκευασία: Νέες Tεχνολογίες και Marketing” κ. Σπυρίδων Νομικός, παρουσία μελών ΔΕΠ του Τμήματος.
Μετά την ολοκλήρωση της τελετής αποφοίτησης, ακολούθησε δεξίωση προς τιμή των αποφοίτων και των οικογενειών τους, στο φουαγέ του αμφιθεάτρου του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (Πανεπιστημιούπολη 1). Η δεξίωση ήταν ευγενική χορηγία της εταιρείας Atlas Digital S.A.
Θερμά συγχαρητήρια στους αποφοίτους μας που είδαν τους κόπους τους να αποδίδουν καρπούς στον δρόμο για την δική τους «Ιθάκη».
Καλή σταδιοδρομία σε όλους