Πραγματοποίηση Τελετής Ορκωμοσίας

Πραγματοποίηση Τελετής Ορκωμοσίας

Τελετή Ορκωμοσίας Τμήματος Γραφιστικής & Οπτικής Επικοινωνίας

Σας ενημερώνουμε ότι η Τελετή ορκωμοσίας του Τμήματος θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με τις οδηγίες του Τμήματος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου μας, την Πέμπτη  09-12-2021 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος» του Δήμου Αιγάλεω, (Δημαρχείου 66, Αιγάλεω 122 42).

Ειδικότερα για τους αποφοίτους του πρώην Τμήματος Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών καθώς και για τους απόφοιτους του Τμήματος Γραφιστικής & Οπτικής Επικοινωνίας με κατεύθυνση Τεχνολογία Γραφικών Τεχνών, η διαδικασία θα διεξαχθεί από 10:00π.μ. έως 11:00π.μ., ενώ για τους αποφοίτους του πρώην Τμήματος Γραφιστικής καθώς και για τους απόφοιτους του Τμήματος Γραφιστικής & Οπτικής Επικοινωνίας με κατεύθυνση Γραφιστική, η διαδικασία θα διεξαχθεί από τις 11:15π.μ. έως 12:15πμ και 12:30μ.μ. έως 14:00μ.μ.. Σε κάθε περίπτωση, η προσέλευσή σας θα πρέπει να γίνει 30 λεπτά πριν την έναρξη της τελετής, στην είσοδο του Πολιτιστικού Κέντρου «Γιάννης Ρίτσος» του Δήμου Αιγάλεω.

Σας εφιστούμε επίσης την προσοχή στα εξής:

  • Οι απόφοιτοι δεν θα φορέσουν την τήβεννο λόγω των ισχυόντων υγειονομικών πρωτοκόλλων.
  • O αριθμός των αποφοίτων δεν μπορεί να υπερβαίνει τα τριάντα (30) άτομα, δεδομένης της χωρητικότητας της αίθουσας.
  • Οι προσκεκλημένοι δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν τους δύο (2) ανά απόφοιτο.
  • Υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μάσκας (χειρουργική μάσκα) για όλους τους παρευρισκόμενους.
  • Η είσοδος των φοιτητών, εκπαιδευτικών, προσωπικού και επισκεπτών επιτρέπεται μόνο με επίδειξη είτε πιστοποιητικού εμβολιασμού δεκατεσσάρων (14) ημερών μετά τη δεύτερη δόση ή τη μοναδική δόση, είτε πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.
  • Ειδικότερα οι φοιτητές μπορούν να προσέρχονται και με rapid test σύμφωνα με τις οδηγίες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν για τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Για τον λόγο ότι η χωρητικότητα της αίθουσας δεν επιτρέπει την διεξαγωγή της ορκωμοσίας του Τμήματος για όλους ταυτόχρονα τους φοιτητές μας καθώς και τους προσκεκλημένων σας και για το καλύτερο προγραμματισμό της διεξαγωγής της τελετής, παρακαλούμε να αποστείλετε ηλεκτρονικά την απάντηση σας για την παρουσία σας και τον αριθμό των προσκεκλημένων σας, στο email της Γραμματείας techgraf@uniwa.gr εντος δύο (2) ημερών.

Για λόγους διασφάλισης προσωπικών δεδομένων δεν γίνεται αναφορά στα ονόματα των προπτυχιακών φοιτητών που θα λάβουν μέρος. Οι ενδιαφερόμενοι θα αναγνωρίζονται με βάση τον Αριθμό Μητρώου τους  στην επισυναπτόμενη  Κατάσταση Πτυχιούχων που θα παραβρεθούν στις 9/12/2021 . Τυχόν νέες αιτήσεις ορκωμοσίας θα εξεταστούν σε επόμενη φάση.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας στην κατά το δυνατό καλύτερη διεξαγωγή της Tελετής.

Από την Γραμματεία του Τμήματος