ΝΕΟ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔ. ΈΤΟΥΣ 2020-2021

ΝΕΟ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔ. ΈΤΟΥΣ 2020-2021

Ανακοινώνεται ότι οι δηλώσεις μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο ακαδ. έτους 2020-2021 έπειτα από απόφαση της Αντιπρυτάνεως Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, θα γίνουν μέσω του Web  από τη σελίδα https://sso.uniwa.gr/  και παρατάθηκαν έως τις 14/3/2021.

Μετά την επιτυχή δήλωση μαθημάτων, οι φοιτητές μπορούν να  δηλώσουν και τα αντίστοιχα συγγράμματα  στον Εύδοξο στην ιστοσελίδα  http://eudoxus.gr.

To ωρολόγιο πρόγραμμα είναι αναρτημένο την ιστοσελίδα του Τμήματος: https://gd.uniwa.gr/orologio-programma/

Απαραίτητα πρέπει  να γίνει και η εγγραφή στο eclass (http://eclass.uniwa.gr/) για την συμμετοχή στα μαθήματα και τις ομάδες των εργαστηρίων.

Τα e-class των μαθημάτων μπορείτε να τα βρείτε στο πρόγραμμα σπουδών σε αυτόν τον σύνδεσμο  https://gd.uniwa.gr/courses/programma-spoydon/ , επιλέγοντας το ανάλογο μάθημα

Σημείωση: Τονίζεται ότι το μάθημα κατοχυρώνεται μόνον με την επιτυχή ηλεκτρονική δήλωση στην σελίδα https://sso.uniwa.gr/  στις προβλεπόμενες προθεσμίες και είναι ευθύνη των ίδιων των φοιτητών
Σε καμία περίπτωση η Γραμματεία δεν θα δηλώνει εκπρόθεσμα μαθήματα μετά από αίτημα των φοιτητών.

Κατόπιν αυτού όλοι οι φοιτητές οφείλουν να εκτυπώνουν τη δήλωση μαθημάτων τους, μετά το στάδιο της επαλήθευσης για αποφυγή προβλημάτων και απόδειξη έγκυρης δήλωσης.

Εφιστάται η προσοχή στους φοιτητές ότι από εδώ και πέρα δηλαδή από το ακαδ. έτος  2020-21 δεν θα διορθώνονται γραπτά για μαθήματα που δεν έχουν δηλωθεί, όπως αναφέρεται στον οδηγό σπουδών.