Δηλώσεις Μαθημάτων Εαρινού Εξαμήνου

Δηλώσεις Μαθημάτων Εαρινού Εξαμήνου

Ανακοινώνεται ότι οι δηλώσεις μαθημάτων για το εαρινό εξάμηνο ακαδ. έτους 2021-2022 θα γίνουν μέσω του Web  από τη σελίδα https://sso.uniwa.gr/   από 1/3/2022 έως και τις 20/03/2021.

Οι δηλώσεις είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ (ανεξάρτητες από την εγγραφή στο eclass) για την παρακολούθηση των μαθημάτων και εργαστηρίων καθώς θα γίνεται διασταύρωση στοιχείων από τους καθηγητές.

Μετά την επιτυχή δήλωση μαθημάτων, οι φοιτητές μπορούν να  δηλώσουν και τα αντίστοιχα συγγράμματα  στον Εύδοξο στην ιστοσελίδα  http://eudoxus.gr.

To ωρολόγιο πρόγραμμα είναι αναρτημένο την ιστοσελίδα του Τμήματος: https://gd.uniwa.gr/orologio-programma/

Προς αποφυγή συγχρωτισμού η επιλογή και εγγραφή στα μαθήματα και στις ομάδες εργαστηρίων θα γίνει μέσω eclass (http://eclass.uniwa.gr/) όπως και στο προηγούμενο εξάμηνο.

Σημείωση: Τονίζεται ότι η επιτυχής ηλεκτρονική δήλωση των μαθημάτων στις προβλεπόμενες προθεσμίες είναι ευθύνη των ίδιων των φοιτητών. Σε καμία περίπτωση η Γραμματεία δεν θα δηλώνει εκπρόθεσμα μαθήματα μετά από αίτημα των φοιτητών.

Κατόπιν αυτού όλοι οι φοιτητές οφείλουν να εκτυπώνουν τη δήλωση μαθημάτων τους, μετά το στάδιο της επαλήθευσης για αποφυγή προβλημάτων και απόδειξη έγκυρης δήλωσης.

Εφιστάται η προσοχή στους φοιτητές ότι δεν είναι δυνατή η παρακολούθηση μαθημάτων και εργαστηρίων καθώς και η συμμετοχή σε εξετάσεις εάν δεν έχουν δηλωθεί στο φοιτητολόγιο (https://sso.uniwa.gr/ ), όπως αναφέρεται στον οδηγό σπουδών.