ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔ. ΈΤΟΥΣ 2021-2022

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔ. ΈΤΟΥΣ 2021-2022

Ανακοινώνεται ότι οι δηλώσεις μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο ακαδ. έτους 2021-2022 θα γίνουν μέσω του Web  από τη σελίδα https://sso.uniwa.gr/  σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Οι δηλώσεις είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ για την παρακολούθηση των μαθημάτων και εργαστηρίων καθώς θα γίνεται διασταύρωση στοιχείων από τους καθηγητές.
Οι δηλώσεις των πρωτοετών φοιτητών θα πραγματοποιηθούν από την Γραμματεία.

Μετά την επιτυχή δήλωση μαθημάτων, οι φοιτητές μπορούν να  δηλώσουν και τα αντίστοιχα συγγράμματα  στον Εύδοξο στην ιστοσελίδα  http://eudoxus.gr.

To ωρολόγιο πρόγραμμα είναι αναρτημένο την ιστοσελίδα του Τμήματος: https://gd.uniwa.gr/orologio-programma/

Προς αποφυγή συγχρωτισμού η επιλογή και εγγραφή στα μαθήματα και στις ομάδες εργαστηρίων θα γίνει μέσω eclass (http://eclass.uniwa.gr/) όπως και στο προηγούμενο εξάμηνο.

Τα e-class των μαθημάτων μπορείτε να τα βρείτε στο πρόγραμμα σπουδών σε αυτόν τον σύνδεσμο  https://gd.uniwa.gr/courses/programma-spoydon/ , επιλέγοντας το ανάλογο μάθημα

Σημείωση: Τονίζεται ότι η επιτυχής ηλεκτρονική δήλωση των μαθημάτων στις προβλεπόμενες προθεσμίες είναι ευθύνη των ίδιων των φοιτητών. Σε καμία περίπτωση η Γραμματεία δεν θα δηλώνει εκπρόθεσμα μαθήματα μετά από αίτημα των φοιτητών.
Κατόπιν αυτού όλοι οι φοιτητές οφείλουν να εκτυπώνουν τη δήλωση μαθημάτων τους, μετά το στάδιο της επαλήθευσης για αποφυγή προβλημάτων και απόδειξη έγκυρης δήλωσης.
Εφιστάται η προσοχή στους φοιτητές ότι δεν είναι δυνατή η παρακολούθηση μαθημάτων και εργαστηρίων καθώς και η συμμετοχή σε εξετάσεις εάν δεν έχουν δηλωθεί στο φοιτητολόγιο (https://sso.uniwa.gr/ ), όπως αναφέρεται στον οδηγό σπουδών.